fbpx

Naxhelet

Ontmoet in de natuur

domein door Naxhelet

Ontmoet in wellness

Wellness Naxhelet

Ontmoet in golf

Golf Naxhelet

Domein van Naxhelet

Een visioen
eco-responsable

De toekomst van onze planeet baart ons zorgen. In deze ecologisch verantwoorde logica heeft het Domaine de Naxhelet, sinds zijn conceptie, besloten om zijn steen toe te voegen aan het bouwwerk van ecologisch welzijn door zijn gewoonten aan te passen. Naast de teelt van biologische en lokale producten en het gebruik van fotovoltaïsche panelen, kunnen we ook trots stellen dat de golfbaan de eerste in België is die bijna geen pesticiden gebruikt, wat ons de onderscheiding van het internationale label 'Geo ".

Om de heerlijke gerechten te verzinnen die in ons restaurant worden aangeboden la Cuisine en in het clubhuis is Naxhelet voorstander van korte of zelfs extra kortsluitingen. Inderdaad, vanuit ons restaurant kunt u de groentetuin raden waar we originele producten verbouwen, zoals witte aubergines of zwarte pepers. Op de borden staan ​​veel verse en lokale producten die op het menu van het seizoen spelen.

Naxhelet is ook een 100% ecologisch verantwoord domein. Inderdaad, tijdens het ontwerp, daarna de constructie en nu het onderhoud, hebben we ervoor gekozen om een ​​milieubeleid vast te stellen waarmee we onze ecologische voetafdruk kunnen verkleinen met behoud van een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Onze activiteiten

Golf

1 golfbaan met maar liefst 30 holes ontworpen door de internationaal erkende Engelse architect Martin Hawtree.

reserveren
04
Boek een greenfee
Staat van de grond
Contact

Un hotel
buitengewoon

Eenvoud en authenticiteit, geschiedenis en design smeden de sfeer van onze 33-kamers en onze 2-suites ingericht in de oude kapel van het landgoed. We hebben de materialen van ons land bevoorrecht, zoals het marmer van Henegouwen en de eik van de Ardennen, de warme stoffen en de comfortabele en moderne meubels.

Bij binnenkomst in het hotel harmoniëren kleuren en materialen voor een gezellig welkom, bekroond met zijn superieure 4-sterren. Smaakvol ingericht, alles in fijnheid, alle kamers bieden uitzicht op het landschap of de driving range, met de horizon in focus. Toegang tot de wellness is inbegrepen in de prijs van de kamer tijdens het verblijf. Geniet van deze oase van herbronning wanneer uw zakelijke bijeenkomsten worden verlengd.
In 2019 werd het Naxhelet-hotel aangewezen als 20de beste hotel in België. *
* Volgens de De keuze van reizigers op TripAdvisor.

een Keuken
Gewoontjes

Op het menu van onze twee restaurantzones vindt u lokale producten, vers en seizoensgebonden, geoogst in onze moestuin en gekookt met passie.
Wil je een gezellige avond doorbrengen terwijl je je smaakpapillen wakker maakt? Van voorgerecht tot nagerecht in ons restaurant la Cuisine, geniet van heerlijke gerechten met veel smaken. Hongerig na uw golfbaan? Kom eens wandelen in onze ruimte Clubgebouw en geniet van een selectie maaltijden om onderweg van te genieten.

Een gebied WELLNESS
comfort

Op ons gebied van natuur en welzijn is het wellnessgedeelte duidelijk. Neem de tijd voor een pauze in de ontspanningsruimte in de oude stal, waarvan het gewelf bewaard is gebleven.

Geniet van een moment van intense ontspanning van het zwembad tot de hammans via de sauna. Tot onze faciliteiten behoren ook een infrarood zoutcabine, een ijsfontein, een jetdouche, een fitnessruimte en een ontspanningsruimte waar u kunt genieten van thee en fruit.

 

Onze activiteiten

Afterworks
& Seminars

NAXHELET ZAKEN:  3 modulaire vergaderruimten, uitgerust met de modernste apparatuur, om uw zakelijke bijeenkomsten in alle comfort en met de nodige discretie te houden.

formules

Afterworks
& Seminars

NAXHELET HOTEL: 1 4-sterrenhotel met 33 ruime kamers en 2 elegante suites, met een moderne uitstraling en verfijnd comfort, waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de golfbaan en de omliggende natuur.

formules

Afterworks
& Seminars

NAXHELET KEUKEN: 1 chique restaurant waar u een verfijnde keuken proeft, lekker en inventief, via een menu dat de voorkeur geeft aan verse lokale producten, maar ook aan seizoensgroenten uit onze biologische groentetuin.

formules

Afterworks
& Seminars

NAXHELET GOLF CLUB: 1 golfbaan met maar liefst 30 holes ontworpen door de internationaal erkende Engelse architect Martin Hawtree, en het clubhuis waar u kunt ontspannen, genieten van een televisieruimte en speeltafels

formules

Afterworks
& Seminars

WELLNESS NAXHELET: 1 zwembad en 1 wellnessruimte gewijd aan rust en ontspanning, waar onze professionele schoonheidsspecialisten kwaliteitsbehandelingen aanbieden op basis van natuurlijke producten.

formules

De evenementen
op het domein van naxhelet

Ontdek via deze verschillende artikelen de geest van Naxhelet en volg al ons nieuws.

Ontdek
onze formules
blijft

Formule van een dag, nacht (en), met of zonder zorg,… Een gepland verblijf of vol ontdekkingen. Om aan te bieden of om plezier te hebben.

Er Achter Komen

Contacteer ons
naar het domein door naxhelet

  Gouden boek

  Een ontspannen omgeving, onderbroken door de golven van golfers! Een chique restaurant, waar kwaliteit centraal staat. Hoge standaard kamers, comfortabel met douche en bad. We hebben erg genoten van de moderne architectuur. De spa-behandelingen in duo zijn aangenaam en waardig dit hotel.

  John dominghton
  Dank aan het supergekwalificeerde en erg aardige personeel. Je zult er geen spijt van krijgen om daarheen te gaan!
  Louise Godfrin

  Geweldige plek gewijd aan ontspanning! De diensten en faciliteiten zijn meer dan in orde!

  AnneLaure Garnier

  Je zou willen
  krijgen onze nieuwsbrief?