fbpx

Naxhelet

Bijeenkomst in de natuur

congres in Naxhelet

Ontdek onze formules
Domein van Naxhelet

Inspiratie
& creativiteit

Het organiseren van uw evenement in Naxhelet biedt u ongeëvenaard professioneel comfort.
Binnen de kortste keren bevind je je op een exotische plek, zowel geïsoleerd als in het centrum van alle activiteiten, zonder dat je het vliegtuig hoeft te nemen en zonder tijd te verspillen op de weg.
Ons team biedt u een eersteklas en op maat gemaakte organisatie, van de gigantische algemene vergadering tot het kleine directiecomité, in de grootste discretie en vertrouwelijkheid.

Contact

Elk van de drie vergaderzalen ligt in het hart van het oude Château-Ferme de Naxhelet en is uitgerust met ultramoderne apparatuur en biedt absoluut comfort, dankzij airconditioning, gratis WiFi en ergonomische stoelen. Met zijn hotel 35 kamers, golf, verfijnde keuken en wellness, stelt Naxhelet u in staat om uw evenement op maat te realiseren / creëren door onze verschillende diensten te combineren volgens uw wensen.

Contact

Het hele Naxhelet-team staat tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt. Wij staan ​​tot uw dienst om elk professioneel evenement naar uw wensen te organiseren. De 350 m² aan vergaderruimten met 3 kamers bieden een "Meeting Room" voor maximaal 14 personen, een "Seminar Room" voor 50 personen en tot slot een "Conference Room" voor maximaal 200 personen. Deze laatste heeft ook een buitenterras en een prachtige open haard, uw koffiepauzes worden des te lekkerder.

Contact

technologie
& modulariteit

Uw professionele evenementen krijgen nieuwe dimensies. Uitgerust met alle moderne technologieën, bieden onze 3 kamers u modulariteit op maat.
Ontdek onze verschillende configuraties waarmee u zich precies kunt aanpassen aan uw vereisten om uw doelstellingen beter te bereiken.
Wij organiseren graag uw golf-, culinaire of sportieve teambuildingactiviteit volgens uw wensen.

raadzaal
theater
Stijl U
klasse
banket
cocktail
NAXHELET BUSINESS & meetings

Ontdek onze kamers

Vergaderruimte

195 m2

Onze indrukwekkende conferentieruimte biedt plaats aan maximaal 200 personen met de mogelijkheid om vertaalcabines te installeren. Ideaal voor uw ...plus

Vergaderzaal

66 m2

Ruim en comfortabel, de Seminar Room is de perfecte zakelijke ontmoetingsplaats, of het nu gaat om een ​​seminarie,…plus

Vergaderzaal

40 m2

De Meeting Room baadt in natuurlijk licht en is perfect voor uw vergaderingen en seminars in kleine groepen. Verwelkoming tot 14 ...plus

kom ontdekken
"De grot"

Voor een buitengewone culinaire ervaring, ontdek deze prachtige authentieke kamer in de kelder van het voormalige Ferme-Château Naxhelet.
Ideaal voor uw bedrijfsdiners of zakendiners, wij organiseren uw professionele gastronomische evenementen voor u volgens uw wensen en uw wensen.

Onze formules
seminars

Formule voor een dag, nacht (en), golf, wellness of culinaire beleving. Ontdek onze verschillende seminariepakketten voor een origineel professioneel evenement.

Uw teambuilding
op maat gemaakt

Onze packs

Formules Golf

Geniet van een golfseminarie in Naxhelet door sport en plezier voor het gehemelte te combineren.

Deze aanbieding is inclusief

  • Een volledig uitgeruste vergaderruimte (geïntegreerde beamer, scherm & flipchart)
  • Een uitgebreid ontbijt met lokale en ambachtelijke producten
  • Een 18 holes greenfee, toegang tot de driving range, putting green, pitch & putt
  • Een seizoensgebonden lunchbuffet
  • Een zoute pauze om het laatste deel van je dag te beginnen

Ze hebben ons gemaakt
vertrouwen

Je zou willen
krijgen onze nieuwsbrief?