fbpx

Naxhelet

Meeting in Nature

Nieuws van Naxhelet

Domein van Naxhelet

Ontdek ons domein
door een uitzonderlijk verblijf

Gastenboek

Een rustgevend kader gekleurd door de vele golfers! Een chique restaurant waar kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Hoogwaardige, comfortabele kamers met douche en bad. We waren weg van de moderne architectuur. De duo- en spabehandelingen zijn heel aangenaam en doen het hotel alle eer aan.

John Dominghton

Dank aan het hooggekwalificeerde en sympathieke personeel. U zult er geen spijt van krijgen!

Louise Godfrin

Ontspanning troef op deze zalige plek! Op de diensten en faciliteiten valt helemaal niets aan te merken!

Anne-Laure Garnier

De golfbaan is prachtig onderhouden, de hotelfaciliteiten zijn van de hoogste norm (onberispelijke netheid, efficiënte en attente service, uitstekende keuken en smaakvolle architectuur). De lijst met onderscheidingen kan wel eens heel lang zijn. We komen zeker terug met vrienden!

Balleux Corinne

2 topdagen ter plaatse! Mooie baan, prachtige gebouwen, fantastische faciliteiten. Het restaurant is om vingers en duimen bij af te likken. De kamers zijn erg mooi en de wellness is onberispelijk. Kortom, een aanrader!

John Smith

Prachtig etablissement, ontspannen sfeer te midden van het platteland. Het terras van het restaurant is geweldig en het kreeftenmenu was zeer geslaagd. Een must! Nogmaals bedankt!

Lilou Caljon

Alles was perfect! Van de ontvangst over de inrichting tot het eten … Een must!

Nathalie Lallemand

Ik beveel het hotel, de wellness en het restaurant ten zeerste aan. We hebben echt genoten van ons verblijf in dit etablissement. We komen met veel plezier terug.

Karen Baude

Contacteer ons
OP HET DOMEIN VAN NAXHELET    Wilt u graag
    onze nieuwsbrief ontvangen?