fbpx

Naxhelet

Meetig in Nature

De ervaring Naxhelet

Nieuws

De ervaring Naxhelet

Het is een buitengewone ervaring dat we je uitnodigen om in Naxhelet te komen wonen. In een omgeving die doordrenkt is van geschiedenis en moderniteit, waar alles kalm en authentiek is, kunt u uw creativiteit de vrije loop laten in alle gebieden waar we actief zijn.

We hebben er alles aan gedaan om u te bevrijden van stress en beperkingen, zodat u uw professionele bijeenkomsten kunt promoten op een plek die bevorderlijk is voor inspiratie en vernieuwing.

De geest van het landgoed is ook van ons: het cultiveren van de kunst van gastvrijheid, het bevorderen van uitwisselingen en dialogen, en het ontwikkelen van nieuwe energieën die leiden tot innovatieve projecten.

Het is een genoegen om het met u te delen.

Françoise en Bernard Jolly

Beleef de ervaring
Naxhelet

NAXHELET ZAKEN : 3 modulaire vergaderruimten, uitgerust met de modernste apparatuur, om uw zakelijke bijeenkomsten in alle comfort en met de nodige discretie te houden.

NAXHELET HOTEL : 1 4-sterrenhotel met 33 ruime kamers en 2 elegante suites, met een moderne uitstraling en verfijnd comfort, waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de golfbaan en de omliggende natuur.

NAXHELET KEUKEN : 1 chique restaurant waar u een fijne keuken proeft, lekker en inventief, door middel van een menu dat de voorkeur geeft aan verse lokale producten, maar ook aan seizoensgroenten uit onze biologische groentetuin.

NAXHELET GOLFCLUB : 1 golfbaan met maar liefst 30 holes ontworpen door de internationaal erkende Engelse architect Martin Hawtree, en het clubhuis waar u kunt ontspannen, genieten van een televisieruimte en speeltafels.

WELLNESS VAN NAXHELET : 1 zwembad en 1 wellnessruimte gewijd aan rust en ontspanning, waar onze professionele schoonheidsspecialisten kwaliteitsbehandelingen aanbieden op basis van natuurlijke producten.

De evenementen
op het domein van naxhelet

Ontdek via deze verschillende artikelen de geest van Naxhelet en volg al ons nieuws.

Gouden boek

Een ontspannen omgeving, onderbroken door de golven van golfers! Een chique restaurant, waar kwaliteit centraal staat. Hoge standaard kamers, comfortabel met douche en bad. We hebben erg genoten van de moderne architectuur. De spa-behandelingen in duo zijn aangenaam en waardig dit hotel.

John dominghton
Dank aan het supergekwalificeerde en erg aardige personeel. Je zult er geen spijt van krijgen om daarheen te gaan!
Louise Godfrin

Geweldige plek gewijd aan ontspanning! De diensten en faciliteiten zijn meer dan in orde!

AnneLaure Garnier

Contacteer ons
naar het domein door naxhelet

    Je zou willen
    krijgen onze nieuwsbrief?