fbpx

Naxhelet

Ontmoet in de natuur

La Cuisine

Ontdek onze kaarten
Domein van Naxhelet

Om te eten
door de seizoenen heen

Open voor iedereen La Cuisine biedt een gevarieerd menu en een avondmenu dat varieert naargelang de seizoenen. Tussen de middag bieden we elke dag een andere lunchformule aan.

Uur: we zijn open van dinsdag tot zaterdag, van 12u tot 14u en van 18u30 tot 21u30 Gesloten op zaterdagmiddag, zondag en maandag.

De meeste van onze producten zijn afkomstig van lokale leveranciers, om de ecologische impact te verminderen en de handel in de regio te ondersteunen. De producten worden elke dag bij ons afgeleverd om u de meest verse ingrediënten te kunnen serveren. Daarom bieden onze menu's en lunches alleen seizoensproducten aan.

Geschikt voor maximaal 80 personen, la Cuisine de Naxhelet vertrouwt op een inventieve regionale keuken, op zoek naar gezelligheid en meer authenticiteit. Van boer tot bord: we zijn trots om samen te werken met zoveel mogelijk lokale producenten en de moestuin van Naxhelet.

Een bord
authentiek

Van lokale, verse en seizoensgebonden producten bieden wij een menukaart met veel smaken. Maak uw smaakpapillen wakker met een buitengewone culinaire ervaring, van voorgerecht tot nagerecht. Kom en proef de Franse keuken in een omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en gezelligheid, versterkt door de unieke aanraking van onze chef-kok die belooft u mee te nemen door een smaakverkenning die u zal verrassen.

Een voorraadkast
Waarder dan de natuur

De toekomst van onze planeet baart ons zorgen. In deze ecologisch verantwoorde logica heeft het Domaine de Naxhelet, sinds zijn conceptie, besloten om zijn steen toe te voegen aan het bouwwerk van ecologisch welzijn door zijn gewoonten aan te passen. Om heerlijke gerechten te bereiden, geeft Naxhelet de voorkeur aan korte of zelfs extra kortsluitingen. Inderdaad, vanuit ons restaurant kunt u de groentetuin raden waar we originele producten verbouwen, zoals witte aubergines of zwarte pepers. Op de borden staan ​​veel verse en lokale producten die op het menu van het seizoen spelen.

Meer links

Naxhelet clubhuis

Ontdek de menukaart
de "la Cuisine"

De kelder van het domein

Ontdek de wijnen
uit onze kelder

Bied een culinaire ervaring aan
op Domaine de Naxhelet

Authentieke keuken
met producten van het Domaine
en nabijheid

Gouden boek

96% van onze klanten beveelt Naxhelet aan bij hun familie.

Een ontspannen omgeving, onderbroken door de golven van golfers! Een chique restaurant, waar kwaliteit centraal staat. Hoge standaard kamers, comfortabel met douche en bad. We hebben erg genoten van de moderne architectuur. De spa-behandelingen in duo zijn aangenaam en waardig dit hotel.

John dominghton

Dank aan het supergekwalificeerde en erg aardige personeel. Je zult er geen spijt van krijgen om daarheen te gaan!

Louise Godfrin

Geweldige plek gewijd aan ontspanning! De diensten en faciliteiten zijn meer dan in orde!

Anne-Laure Garnier

De prachtig onderhouden golfbaan, een hotelbranche van het hoogste niveau (onberispelijke netheid, efficiënte en attente service, uitstekende catering en onberispelijke architectuur). De lijst met complimenten kan erg lang zijn. We komen terug met vrienden !!!

Corinne Balleux

2 topdagen ter plaatse! Aangenaam parcours, prachtige gebouwen, prachtige installaties. Het restaurant is heerlijk. De zeer mooie kamers en de onberispelijke wellness; kortom een ​​onmisbaar adres.

John Smith

Prachtig etablissement, ontspannen sfeer in het hart van het platteland, het terras van het restaurant is fantastisch en het kreeftenmenu was zeer succesvol. Aanbevelen! Nogmaals bedankt!

Lilou Caljon

Alles was perfect! Van de ontvangst tot het decor, inclusief het eten: aan te bevelen!

Nathalie Lallemand

Ik beveel het hotel, de Wellness, het restaurant ten zeerste aan Ons verblijf in dit etablissement was echt heel goed. We komen met veel plezier terug.

Karen Baude

Contacteer ons
IN HET DOMAINE DE NAXHELET    Je zou willen
    ontvang onze nieuwsbrief ?