nlenfrde

Seminaries

wave

Meeting in nature

In het hart van de kasteelhoeve van Naxhelet zijn drie conferentiezalen ingericht. Elke zaal is uitgerust met hoogtechnologische toestellen en biedt een absoluut comfort dankzij de airconditioning, gratis draadloos internet en ergonomische stoelen. Met de luxueuze wellness, het zwembad, het golfterrein, de verfijnde keuken en de 33 kamers en suites is Naxhelet een ideale bestemming voor de zakenreiziger en voor wie er even tussenuit wil.
Het hele team van Naxhelet staat tot uw beschikking om uw event perfect te laten verlopen. Zij staan tot uw dienst om voor u elk event te organiseren, hoe groot of klein dat ook is. De vergaderruimte van 300 m², verspreid over 3 vergaderzalen, biedt een "Meeting Room" met touchscreen voor 15 personen, een moduleerbare zaal voor 50 personen en tot slot een "Conference Room" waar plaats is voor 200 personen. Er kunnen eveneens tolkencabines worden geïnstalleerd. De "Conference Room" beschikt eveneens over een buitenterras en een prachtige foyer, zodat uw koffiepauzes nog aangenamer worden.
We zorgen voor al uw wensen op culinair, sportief of golfgebied. Aan uw vergadering kunt u tal van activiteiten koppelen: een sportieve competitie, een degustatie, een avond in het wellnesscentrum of elke andere vorm van bedrijfsactiviteit.

They trust us: FN Herstal, Belfius, Ing, Fortis, Delen, Petercam, Mercedes, BMW, Knauf, Solidaris, Prayon, Duchene, Puratos, Carmeuse, Bpost, Balteau, Fagadis, Era, Philipps, CBC, Hopital de Huy, Cofely Service, Techspace Aero, Centrale Nucléaire de Tihange, Biotronik, AG des Notaires de la Province de Liège, Galère, Electrabel…

Team Building
Restaurant
Golf
Vidéo
Share