nlenfrde

Cuisine & Clubhouse

wave

From farm to fork , authentic cuisine

Book Online

Menu van 23/02 tot 29/03/2019

Half gerookte zalm « Rood Label », truffel en hazelnoot, BIO oesterzwammen van de boerderij Limbort, slagroomspuit van paddestoelen

***

Gebrade Skrei, venkel met citrusvruchten, groentegewassen kruiden, langoestinen sappen

***

Mulard-eenden lage temperatuur, kruiden spiegel, geperste Milaan kolen met spek, pompadour met ganzelever

***

Krokante karamel, pinda’s, chocolademousse Valrhona ivoor

 

 

 

 

LA CUISINE

La Cuisine, het restaurant van Naxhelet, kan tot 80 couverts aan en gebruikt op een vindingrijke manier plaatselijke producten, in een gezellig en authentiek kader. Van het veld naar het restaurant: wij zijn trots om samen te werken met zoveel mogelijk plaatselijke producenten.
De keuken staat open voor iedereen en biedt een gevarieerde kaart, met meerdere suggesties die aan het seizoen worden aangepast. De meeste van onze producten komen van plaatselijke leveranciers. Zo wordt de ecologische impact beperkt en de handelaars uit de streek ondersteund. Onze leveranciers komen elke dag bij ons langs. Zo kunnen we werken met de meest verse producten en beperken we de opslag. Daarom is ons menu ook elke dag anders, met dagverse producten van het seizoen. Binnen enkele maanden zullen we onze eigen kruiden en vergeten groenten kweken in onze eigen moestuin. Van het veld naar het restaurant van Naxhelet!

Met onze ruime wijnkelder kunnen we bij elk gerecht de juiste wijn voorstellen. Op reservatie is een gewelfde degustatiezaal beschikbaar waar u thema-events zoals een wijn- of sigaardegustatie kunt organiseren.
De terrassen van het restaurant en de bar kijken uit over het einde van de 18e hole: ze zijn het ideale kader voor een zomeretentje.

Onze leveranciers: La ferme de Gérard-Sart, la ferme Delarbre, la chocolaterie Florent, la siroperie d'Aubel, la boucherie Lacroix, ...

Openingsuren van het restaurant:

Elke dag van 12 tot 14 uur en van 19 tot 21.30 uur (gesloten op zaterdagmiddag en op zondagavond). 

Lunch vanaf 25,50€, menus vanaf 37,00€. Voor 8 personen en meer, vragen wij jullie een menu te kiezen.

U kunt een tafel reserveren op het nummer +32 (0)85 82 64 08

Roomservice:

Gerechten uit de keuken zijn beschikbaar in de kamer 12u - 14u00 en van 19h00-21h30 met een toeslag van € 5 per gerecht.

DE NACHT CAARD

Tussen 22u en 6u ( zie kaart beschikbaar in uw kamer en op de CMS van uw televisie )

 

 

Book Online

"CUISINE" MENU

WIJNEN

HET CLUBHUIS

Het belangrijkste element in het clubhuis van Naxhelet is uiteraard de bar, die u een warm welkom biedt van dinsdag tot en met zondag.
Hier kunnen zowel leden van de club als niet-leden een aantal leuke uren met elkaar doorbrengen. Een gevarieerde drankkaart heeft voor elk wat wils en heerlijke snacks kunnen ook tussen 11.00 uur en 21.30 besteld worden. Tijdens de mooie, lange zomerdagen is het terras met zicht over de green van hole 18 en het 'pitch-and-putt' parcours de ideale plaats om de verfrissende drankjes en andere lekkernijen van onze 'barmaid' te proeven.

 

DU CLUBHOUSE
MENU

Video

Share