nlenfrde

Hotel

wave

Confort et authenticité

BOOK ONLINE

Speciale offerte voor de winter : "Jardin d'hiver"...

Naxhelet hotel, wellness, restaurant & brasserie zullen gesloten worden tussen 23 december 2017 en 8 januari 2018 inbegrepen. Onze golf blijft beschikbaar ! 

Voor informatie, reservatie of geschenkbon zal onze receptie toegankelijk zijn op 23, 24, 30 en 31 december vanaf 9 uur en 16 uur. U kunt ook ons elke dag contacteren tussen 08 en 09 uur of tussen 17 en 19 uur. 

 

De 33 kamers en 2 suites van het Hotel Naxhelet zijn gelegen te midden van een uitzonderlijk landschap met zicht op het golfterrein, het oefenveld of het charmante dorpje Moha. Ze zijn ingericht in een oude hoeve die gerenoveerd werd met speciale aandacht voor authenticiteit en respect voor de natuur.
Een parketvloer, natuursteen, edele stoffen en veel licht worden gecombineerd met hedendaags en verfijnd meubilair. Elke kamer beschikt over een dressing, afzonderlijke toiletten en een badkamer met een bad en een Italiaanse douche. Wifi en de minibar zijn gratis en alle kamers hebben een Nespresso-apparaat met gratis capsules.

De aparte suites van het Hotel Naxhelet liggen enerzijds onder het dak, maar ook in een oude kapel uit de 17e eeuw. Ze zijn ruim en intiem, met een historische gebint dat u naar een ander tijdperk brengt.

Book Online

 

 

Booking Online

Share